Hus 4 er solgt!

Hus 4 er solgt!

Lyst og lækkert enderækkehus med mulighed for tilbygning – perfekt til den lille familie

Godt indrettet rækkehus på 74m2 er nu til salg i Vennepunktet. Huset har to gode værelser, køkken med spiseplads på repos og hyggelig stue med udgang til terrasse. Huset har endvidere en praktisk entre, der også er fordelingsgang med adgang til det ene værelse og badeværelset.  Over køkkenet er der en smart hems. Til andelen hører en lille, privat, vestvendt have med stor og dejlig terrasse fyldt med sol. Desuden hører der til andelen en rummelig garage, cykelskur og et opbevaringsrum.

Andelen er en del af det fantastiske bofællesskab Vennepunktet. Bofællesskabet er beliggende på en 40.000m2 stor naturgrund. Her er et lille, uberørt skovområde, egen kælkebakke, køkkenhaver, gynger, trampolin, fodboldbane, bålplads, sandkasse, hønse- og andegård. Det er, kort sagt, det ideelle sted for børn at vokse op.

Vennepunktet er et velfungerende fællesskab med en sund økonomi. Når du bor i Vennepunktet, kan du forvente at få nogle gode naboer, der kerer sig om dig, fælles traditioner og fejringer af diverse højtider fx Skt. Hans og Mortensaften. Du kan også forvente, at du skal deltage i fællesmøder og arbejdsdage fordelt hen over året.

Vennepunktet har en velfungerende madordning, hvor vi spiser sammen 5 dage om ugen for 20 kr. pr. måltid (10 kr. for børn). Hver voksen bidrager med 4 madtjanser pr. madplan, der løber over ca. 7 uger. Det er god, lødig og varieret kost for små penge.

Vennepunktet ligger centralt i det vestlige Odder med busstoppested for transport mod Århus lige neden for bakken. Der er få hundrede meter til skole og børnehaver og mange varierede indkøbsmuligheder indenfor gåafstand.

Når du bor i Vennepunktet, får du meget for pengene. Eksempelvis får du, højest sandsynligt, en lavere el-regning end normalt, da tøjvask og tørring foregår i fælleshuset. Ovnen og opvaskemaskinen efter aftensmaden kører ligeledes i fælleshuset. De dyre poster på el-regningen er således lagt ud på fællesskabet. Al udvendigt vedligehold påhviler foreningen, så du skal ikke længere tænke i uforudsete udgifter til hold af din bolig. Som eksempel kan nævnes, at alle vinduer i Vennepunktet er blevet skiftet i efteråret 2016. Du afregner heller ikke dit vandforbrug separat, da det indgår i din husleje. Din private husforsikring og grundskyld er endnu en fast udgift, du kan vinke farvel til, når du ejer en andel i Vennepunktet. Du betaler heller ikke ejendomsværdiskat, og din renovation er sørme også inkluderet i huslejen.

Kom og oplev en lille oase midt i den vestlige del af Odder by.

Salgspris: 1.129.115,00 Månedlig husleje inkl. aconto varme: 4.401,00

For mere information om Vennepunktet besøg vores hjemmeside vennepunktet.com

For aftale om fremvisning ring til formanden for bestyrelsen Preben på 40609153 eller send en mail til formand@vennepunktet.com

 


Andelsboligforeningen Vennepunktet
Vennepunktet 16
8300 Odder

Tlf. +45 72202635

W: vennepunktet.com