Hus 14 er solgt!

Hus 14 er ikke længere til salg, men man kan måske lade sig inspirere af nedenstående:

Andelen er en del af det fantastiske bofællesskab Vennepunktet. Bofællesskabet er beliggende på en 40.000 m2 stor naturgrund midt i Odder. Her er et lille, uberørt skovområde, egen kælkebakke, køkkenhaver, legeplads, trampolin, fodboldbane, bålplads og shelter, sandkasse, hønse- og andegård. Det er, kort sagt, det ideelle sted for børn at vokse op.

Vennepunktet er et velfungerende fællesskab med en sund økonomi. Vi har fokus på fællesskab med plads til også bare at være sig selv. Derudover bor vi bæredygtigt med solceller, dyrkning af egne grøntsager og fællesspisning.

Når du bor i Vennepunktet, kan du forvente at få venskab med dine naboer, fælles traditioner som f.eks. fredagsbar, fejring af Skt. Hans og Mortensaften. Du kan også forvente, at du skal deltage i fællesmøder og arbejdsdage fordelt hen over året.

Vennepunktet har en velfungerende madordning, hvor vi spiser sammen 3-5 dage om ugen for 22 kr. pr. måltid (11 kr. for børn fra 2 år). Hver voksen bidrager med 4 madtjanser pr. madplan, der løber over ca. 7 uger. Det er god, sund og varieret kost for små penge.

I Vennepunktet bor vi 15 familier sammen. Beboersammensætningen fordeler sig jævnt over både køn og alder. Det giver en rigtig god dynamik, hvor alle bidrager med det de kan.

Vennepunktet ligger centralt i det vestlige Odder med busstoppested for transport mod Århus lige neden for bakken. Der er få hundrede meter til skole og børnehaver og mange varierede indkøbsmuligheder indenfor gåafstand.

Når du bor i Vennepunktet, får du meget for pengene. Eksempelvis får du en andel i et dejligt fælleshus med plads til fest og halløj, du får, højest sandsynligt, en lavere el-regning, da tøjvask og tørring foregår i fælleshuset. Ovnen og opvaskemaskinen efter aftensmaden kører ligeledes i fælleshuset. De dyre poster på el-regningen er således lagt ud på fællesskabet. Al udvendigt vedligehold påhviler foreningen, så du skal ikke længere tænke i uforudsete udgifter til hold af din bolig. Du afregner heller ikke dit vandforbrug separat, da det indgår i din husleje. Din private husforsikring og grundskyld er endnu en fast udgift, du kan vinke farvel til, når du ejer en andel i Vennepunktet. Ejendomsværdiskat og renovation er sørme også inkluderet i huslejen.

Kom og oplev en lille oase midt i Odder by.

Salgspris: (Revideret efter den sidste årsrapport)

1.434.821,- kr.

Boligafgift (inkl. varme) ved 4 beboere: 6.466,- kr./måned

Se detaljeret salgsopstilling:

Salgsopstilling Vennepunktet 14 (310522)

 

 

 

 


Andelsboligforeningen Vennepunktet
Vennepunktet 16
8300 Odder

Tlf. +45 72202635

W: vennepunktet.com