Hus 12 er solgt

Man kan derfor kun bruge nedenstående som oplysning og inspiration

Huset har tre gode værelser, stor stue med højt til loftet i åben forbindelse med køkkenet. I køkkenet er der god plads til spisebord. Huset har endvidere en praktisk entre, der også er fordelingsgang med adgang til det ene værelse og et smart opbevaringsrum. Fra en anden lille fordelingsgang er der adgang til de to andre værelser samt badeværelset. Til andelen hører en privat, vestvendt have med stor og dejlig terrasse fyldt med sol. Desuden hører der til andelen en rummelig garage, cykelskur og et opbevaringsrum.

Andelen er en del af det fantastiske bofællesskab Vennepunktet. Bofællesskabet er beliggende på en 40.000m2 stor naturgrund. Her er et lille, uberørt skovområde, egen kælkebakke, køkkenhaver, gynger, trampolin, fodboldbane, bålplads, sandkasse, hønse- og andegård. Det er, kort sagt, det ideelle sted for børn at vokse op.

Vennepunktet er et velfungerende fællesskab med en sund økonomi. Når du bor i Vennepunktet, kan du forvente at få nogle gode naboer, der kerer sig om dig, fælles traditioner og fejringer af diverse højtider fx Skt. Hans og Mortensaften. Du kan også forvente, at du skal deltage i fællesmøder og arbejdsdage fordelt hen over året.

Vennepunktet har en velfungerende madordning, hvor vi spiser sammen 5 dage om ugen for 22 kr. pr. måltid (11 kr. for børn fra 2 år). Hver voksen bidrager med 4 madtjanser pr. madplan, der løber over ca. 7 uger. Det er god, lødig og varieret kost for små penge.

I Vennepunktet bor vi 15 familier sammen. Beboersammensætningen fordeler sig jævnt over både køn og alder. Vores yngste beboere er 2 år og vores ældste 87. Det giver en rigtig god dynamik, hvor alle bidrager med det de kan.

Vennepunktet ligger centralt i det vestlige Odder med busstoppested for transport mod Århus lige neden for bakken. Der er få hundrede meter til skole og børnehaver og mange varierede indkøbsmuligheder indenfor gåafstand.

Når du bor i Vennepunktet, får du meget for pengene. Eksempelvis får du en andel i et dejligt fælleshus med plads til fest og halløj, du får, højest sandsynligt, en lavere el-regning, da tøjvask og tørring foregår i fælleshuset. Ovnen og opvaskemaskinen efter aftensmaden kører ligeledes i fælleshuset. De dyre poster på el-regningen er således lagt ud på fællesskabet. Al udvendigt vedligehold tilfalder foreningen, så du skal ikke længere tænke i uforudsete udgifter til hold af din bolig. Som eksempel kan nævnes, at alle vinduer i Vennepunktet er blevet skiftet i efteråret 2016. Du afregner heller ikke dit vandforbrug separat, da det indgår i din husleje. Din private husforsikring og grundskyld er endnu en fast udgift, du kan vinke farvel til, når du ejer en andel i Vennepunktet. Du betaler heller ikke ejendomsværdiskat, og din renovation er sørme også inkluderet i huslejen.

Kom og oplev en lille oase midt i den vestlige del af Odder by.

Maksimal salgspris:
1.565.740,-
Boligafgift ved 1 beboer: 5.485kr./måned.

Tillæg til boligafgift (drift og opsparing) for hver ekstra beboer: 350kr./måned.

Aconto varme: 650kr./måned

For aftale om fremvisning ring til næstformand for bestyrelsen Sarah på 30227687 eller send en mail med et par ord om dig og din familie til sarah_ulrikke@hotmail.com


Andelsboligforeningen Vennepunktet
Vennepunktet 16
8300 Odder

Tlf. +45 72202635

W: vennepunktet.com