HUS 1 ER SOLGT!

Hus 1 er nu solgt, så nedenstående præsentation har kun historisk interesse.

Vi søger nye bofæller til Vennepunktet 1, et godt indrettet 3-værelses rækkehus på 84 m2 i bofællesskabet Vennepunktet, Odder.

Om huset

Vennepunktet 1 har 2 værelser og en hems, samt stue med højt til loftet i åben forbindelse med køkkenet. Til andelen hører en privat, vestvendt have. Desuden hører der et opbevaringsrum til andelen.

Om bofællesskabet Vennepunktet 

Andelen er en del af det fantastiske bofællesskab Vennepunktet. Bofællesskabet er beliggende på en 40.000 m2 stor naturgrund midt i Odder. Her er et lille, uberørt skovområde, egen kælkebakke, køkkenhaver, legeplads, trampolin, fodboldbane, bålplads og shelter, sandkasse, hønse- og andegård.

Vennepunktet ligger centralt i det vestlige Odder med busstoppested for transport mod Århus lige neden for bakken. Der er få hundrede meter til skole og børnehaver og mange varierede indkøbsmuligheder indenfor gåafstand.

Hvad kan I forvente, når I bor i Vennepunktet?

Vennepunktet er et velfungerende fællesskab med en sund økonomi. Vi har fokus på fællesskab med plads til også bare at være sig selv. Derudover bor vi bæredygtigt med solceller, dyrkning af egne grøntsager og fællesspisning.

Når I bor i Vennepunktet, kan I forvente at få venskab med jeres naboer, fælles traditioner som f.eks. fredagsbar, fejring af Skt. Hans og Mortensaften. I kan også forvente, at I skal deltage i fællesmøder og arbejdsdage fordelt hen over året.

Vennepunktet har en velfungerende madordning, hvor vi spiser sammen 4 dage om ugen for 22 kr. pr. måltid (11 kr. for børn fra 2 år). Hver voksen bidrager med 4 madtjanser pr. madplan, der løber over ca. 7 uger. Det er god, sund og varieret kost for små penge.

I Vennepunktet bor vi 15 familier sammen. Beboersammensætningen fordeler sig jævnt over både køn og alder. Det giver en rigtig god dynamik, hvor alle bidrager med det, de kan.

Når I bor i Vennepunktet, får I meget for pengene. F.eks. får I en andel i et dejligt fælleshus med plads til fest og halløj. Vi har et fælles værksted, som I kan boltre jer i, og har I elbil, kan I lade på en af vores 4 fælles ladestandere.

I får, højest sandsynligt, en lavere elregning, da tøjvask og tørring foregår i fælleshuset. Ovnen og opvaskemaskinen efter aftensmaden kører ligeledes i fælleshuset. De dyre poster på elregningen er således lagt ud på fællesskabet. Al udvendigt vedligehold påhviler foreningen, så I skal ikke længere tænke i uforudsete udgifter til hold af jeres bolig. I afregner heller ikke jeres vandforbrug separat, da det indgår i jeres husleje. Jeres private husforsikring og grundskyld er endnu en fast udgift, I kan vinke farvel til, når I ejer en andel i Vennepunktet ligesom udgiften til renovation også er inkluderet i huslejen.

Kom og oplev en lille oase midt i Odder by.

Økonomi

Salgspris: 1.047.645 kr.

Boligafgift (inkl. varme) ved 2 beboere: 5.577 kr./måned

For aftale om fremvisning ring til Preben på 7220 2635 eller send en mail med et par ord om dig og din familie til formand@vennepunktet.com.

 


Andelsboligforeningen Vennepunktet
Vennepunktet 16
8300 Odder

Tlf. +45 72202635

W: vennepunktet.com